Frösåkers Brygga

"Historiska Möten"

Gudagott

"Matkulturakademin"

 Hem   Buss/paketresor   Events & Aktiviteter   Matkulturakademin   Bröllop   Hitta Hit   Gästbok   Länkar   Bilder   Referenser   

info@frosakersbrygga.se                                   Frösåkers Brygga 7 - 725 97 VÄSTERÅS                                                gudagott@matkulturakademin.se

Gudagott "Matkulturakademin"...

 

...stod färdig under våren 2012 efter att den tidigare verksamheten

"vikingabyn vid Frösåkers Brygga"

sorgligt och oförklarligt brunnit ned i juli 2011.

 

Här vid Gudagott ligger den goda maten oss varmast om hjärtat.

Oavsett om det är en enkel lunchrätt,

en stor exklusiv gourmetmiddag

eller en kurs i fermentering av grönsaker,

tillreds allt med kärlek och omsorg!

Rena, ekologiska och om möjligt närproducerade råvaror av högsta kvalitet är A & O och vår egen köksträdgård blir större för varje år!

 

Vi har arbetat med mat i sammanslaget 60 år och våra olika inriktningar kompletterar verksamheten.

 

John-Erik har många år bakom sig som kock vid välkända spisar i Stockholm som t.ex. Erikskrogarna, Kickie & co, Källaren Diana m.fl. samt som egen krögare i Västerås på bl.a. Frösåkers Golfkrog och Portvakten.

 

Malin har en bakgrund från restaurang- & hotellskolor i Åre och Schweiz och har bl.a. arbetat vid "Warrenmang", prisbelönt vingård och restaurang i Australien, och under många år som medkrögare till

maken John-Erik, med service, viner och matlagning.

Hon är också utbildad i näringsmedicin vid NNFS i Danderyd.

 

Köket, signerat "Molteni"